Word jij onze nieuwe collega?

Bakkerij van den Biggelaar is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde winkelmedewerker om ons team te versterken. Wij zijn een drukke, klantgerichte bakkerij die bekend staat om zijn verse en heerlijke bakproducten, lunchroom en IJsverkoop. Ons doel is om onze klanten elke dag te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service.

Contact
Vacature

Zaterdag en vakantiehulp

Wat ga je doen?

Als zaterdag- of vakantiehulp bij Bakkerij vd Biggelaar ben je samen met het team verantwoordelijk voor onze winkel en lunchroom. Je werk is heel divers, want naast de dagelijkse verkoop en het klantcontact ben je bezig met: bereiden, bakken, inpakken, presentatie, advies, bestellen, promotie, etc.. Je wordt hierin natuurlijk begeleid door je collega’s. Als winkelmedewerker bakkerij ben je het gezicht van onze winkel en speel je een belangrijke rol in het creëren van een positieve winkelervaring voor onze klanten. Je zult verantwoordelijk zijn voor een aantal taken, waaronder:

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gezellige en ondernemende collega die het leuk vindt om op zaterdag en in de vakanties ons team te komen versterken. Je vindt het een uitdaging om de bakkerswinkel draaiende te houden, kan goed met mensen omgaan en je vindt het leuk om met verse producten te werken.

Wat mag jij verwachten?

Bij Bakkerij vd Biggelaar kom je te werken in een team van gemotiveerde collega’s, die passie hebben voor het ambacht en blij worden van tevreden klanten. Je mag werken in een nette bakkerswinkel, met mooie producten en krijgt de vrijheid je verder te ontwikkelen. Als Zaterdaghulp heb je recht op een salaris conform CAO Bakkersbedrijf en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar info@bakkerijvdbiggelaar.nl.
We kijken ernaar uit om van je te horen en wie weet verwelkomen we je binnenkort als ons nieuwe teamlid!

Contact